Wandel workshopIk probeer mijn dag te starten met een wandeling. Een rondje Haarlem Centrum geeft me rust, helderheid en energie. Eerlijk is eerlijk: het lukt niet altijd. Maar wat is het fijn als ik wél ga!

Samen wandelen voor thuiswerkers

Alleen wandelen is al fijn. Maar samen wandelen biedt nu zoveel meer. Corona heeft een grote impact op onze sociale verbindingen. Contact – persoonlijk of professioneel – is niet meer vanzelfsprekend. Thuiswerken is ook voor mij complex. Voor energie en verbinding wandel ik daarom met vrienden en partners in crime. Vorige week wandelde ik met Suzanne Mijnheer in de duinen. Samen coachen we voor Frisse Teams.  De volgende vragen popten op:

Wat doet thuiswerken met het gevoel van verbinding in teams? Hoe makkelijk is het nog om hulp te vragen? Ontstaan er nieuwe vormen van samenwerking? En: hoe staat het met het werkplezier?

Het zijn niet alleen vragen die wij stellen. Ze leven ook bij onze klanten en contacten. Stap voor stap – letterlijk – ontvouwde zich een idee. De Wandel Workshop: Verfris de verbinding.

Verfris de verbinding in je team

In drie wandel workshops van één uur verfrissen we jullie verbinding. Vroeg in de ochtend óf tijdens de lunch wandelen we de duinen in. Teamleden en het team worden uitgedaagd op een frisse manier de dialoog aan te gaan. Verschillende lagen worden aangesproken: hoofd, hart en buik. Wandel je mee?

Klik hier voor meer informatie over de Wandel Workshop “Verfris de Verbinding”.