HR advies en begeleiding

Een organisatie is zo succesvol als de mensen die er werken. Wat is er binnen uw organisatie nodig om medewerkers optimaal te laten presteren? Voor plan, project en verbindend HR advies kunt u bij mij terecht.

Ik vervul rollen als managementadviseur, projectleider of verandercoach. Daarbij ben ik een praktisch denker die graag doet.

HR advies

Brede HR-focus

In een wereld van specialisten blijf ik een generalistisch HR professional. Zo zorg ik voor een soepele verbinding tussen werkvelden die elkaar raken. Ik focus me op thema’s gericht op instroom en doorstroom. Voor vragen omtrent teamontwikkeling werk ik daarnaast met Suzanne Mijnheer. Meer weten over ons aanbod? Kijk dan op Frisse Teams.

HR advies met een verbindende aanpak

Ik ben iemand die:

  • graag werkt met lopende plannen, bestaande middelen en interne medewerkers
  • verbindingen legt tussen (groepen) mensen, doelen en processen
  • kiest voor een praktische en mensgerichte aanpak
  • een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft
  • overzicht houdt en zo nodig vriendelijk bijstuurt

Aanvullend aanbod

Werkplezier onderzoek

Werkplezier onderzoek

Blije, energieke medewerkers presteren beter. Is de werkdruk hoog en wilt u weten wat u kunt doen? Kwalitatief onderzoek is een vliegwiel om oorzaken én oplossingen te vinden.

Spiegelgesprek

ongemak

Je worstelt met een vraag in jouw (werkende) leven. Gun het jezelf om dit te onderzoeken. Soms kan één spiegelgesprek al tot frisse inzichten leiden. Jouw vraag staat centraal.

Intervisiebegeleiding

Intervisiebegeleiding

Intervisie helpt groepen bij samen leren. Starten jullie een intervisiegroep? In vier sessies help ik jullie op weg. Zodat jullie genoeg bagage om zelf intervisies te organiseren.