Met haar rustige stem en scherp luisterend vermogen geeft Petra de klant in korte tijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zij verleidt mensen om hun probleem om te vormen naar mogelijke oplossingen en concrete acties.

Catrien Funcke – adj. directeur Welder

opdrachtgever coaching

Petra is een frisse denker die vaak met vernieuwende ideeën komt. Ze heeft snel in- en overzicht, en is daardoor zeer effectief als HR adviseur. Als manager was het een feest om met haar samen te werken!

Bart Schermerhorn – gemeente Purmerend

klant tijdens interim opdracht

Petra komt tot de kern en schuwt de discussie niet. Ik heb genoten van haar autonome denken en doen!

Jaap Schoeman – Reed Elsevier

Tijdens grote onzekerheid heeft Petra de HR-unit up-to-standard functionerend gehouden en leidinggevenden een proactieve focus laten ontwikkelen. Petra was voor mij een betrouwbare HR Businesspartner, plezierig in de omgang en een uitstekende sparringpartner.

Fred van Honschooten, directeur SVB Zaanstad

opdrachtgever HR advies

Petra is een eerlijke, stimulerende, kritische gesprekspartner. Ik ging weg met een berg goede ideeën waarop ik nog maanden kan voortbouwen. Dat gaf me een enorme groei-impuls en veel positieve energie. Een hele goede basis

Kiki Verbeek – glasHELDERverhaal

business coaching

Wie is Petra Meijssen?

Petra MeijssenWie ik ben. Wat ik doe. Het hoort steeds meer bij elkaar. Gelukkig! Want ik neem mezelf altijd mee naar de klant. 

Ik leef en werk vanuit positiviteit, kansen en vertrouwen. Met aandacht voor zoekende mensen en onduidelijke situaties of processen. Gaan we aan het werk? Dan bouwen samen aan werkende verbindingen die bijdragen aan het doel.

mijn professionele achtergrond

Ik ben trots geweest, heb mijn neus gestoten, heb geleerd en ontdekt en doe dat gelukkig nog steeds. Ik beschik over jarenlange ervaring als HR professional, facilitator, conflictbemiddelaar en organisatiecoach. De vaste basis van al mijn werk is de factor mens in een organisatie. Ik ben goed thuis in de zorg, welzijn, onderwijs en (gemeente en rijks) overheid. Ervaring met zelfsturende teams. Getraind in Transactionele Analyse, Waarderend Onderzoek en conflictbemiddeling.

mijn manier

Voor mij ligt het vertrekpunt altijd bij de vraag. Welke situatie doet zich voor? Wat is hier precies het probleem? Wat voor denken en doen is er al ingezet? Hoe kan mijn klant zelf aan het stuur komen? Mijn manier van werken is persoonlijk, vriendelijk en soms confronterend. Het gaat waar het over moet gaan. Ik vind mijn werk zinvol als:

  • mijn gesprekspartner(s) vrij spreken over,
  • een concreet probleem of actuele situatie,
  • waardoor zij nieuwe manieren vinden en,
  • zelf het stuur oppakken,
  • om dit probleem of de situatie op te lossen.

Meer weten of wil je iets voorleggen? Dat kan via een gratis halfuur beeldbellen. Voel je vrij om contact te zoeken.

Hartelijke groet,

Petra Meijssen