“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

energie en werkplezier op het werk

energie_op_het_werkWerken medewerkers binnen uw organisatie vol passie en energie? Dan is dat terug te zien in de kwaliteit van de dienstverlening, de performance én de uitstraling naar de buitenwereld. Het is óók zichtbaar in uw lage verzuimcijfers en de sfeer op de werkvloer. Daag uw medewerkers uit. Creëer energieke en veerkrachtige teams.

kwalitatief werkdruk onderzoek

Merkt u dat de stressbeleving onder medewerkers hoog is en wilt u begrijpen wat oorzaken en oplossingsrichtingen zijn? Een kwalitatief werkdruk onderzoek via het open gesprek kan hierbij helpen. Het geeft zicht op achterliggende oorzaken, biedt ingangen voor oplossingen én het zet een ieder aan om na te denken over het eigen proces. Hierbij werk ik met een aantal vaste gespreksmethodes.

ontwikkeltraject: slimmer en leuker

Het traject Slimmer en Leuker creëert flow op de werkvloer. We combineren individueel leren met samen leren. Leren vindt zowel plaats óp de werkvloer als van de werkvloer. Alles is erop gericht om met kleine stappen zoveel mogelijk energie en impact te genereren. Het traject wordt ondersteund door film en online contact. Het vertrekpunt en de behoefte van de organisatie is bepalend voor de samenstelling en duur van het traject. De speelse benadering maakt de drempel laag en de impact hoog. Resultaat verbetert, productiviteit groeit en de weerbaarheid van de organisatie stijgt. Het ontwikkeltraject wordt verzorgd met Tiemen.

energiemeting

Energie kan je ook meten. Hiervoor werken we met een kwalitatief onderzoek voor individu en team. In gestructureerd gesprek van één uur krijgen teamleden een energiespiegel voorgehouden. Zo ontdekken zij wat hen energie geeft en waar zij energie verliezen. De energiemeting vormt een inspirator voor vervolgactiviteiten van medewerkers en teams. Meer informatie over de energiemeting voor individu en teams.