en: u bent en blijft zelf in de lead

imageDe coaching strippenkaart is er voor iedereen die een inspirator en klankbord zoekt. Zit u in een fase waar veel gebeurt? Dan kan dan prettig zijn als er iemand met u meeloopt, waar u zo nu en dan een beroep op kunt doen. Iemand die durft door te vragen, daar waar u zelf even vastloopt. Zodat u fris en scherp blijft in denken en handelen.

ik ben beschikbaar, u neemt het initiatief

Deze coaching strippenkaart is bijvoorbeeld geschikt als u start met een nieuwe baan of onderneming. Of tijdens de aanpak van een persoonlijke hindernis, of uw zoektocht naar een nieuw perspectief. We houden het eenvoudig en ontmoeten elkaar alleen als u een vraag heeft. Ik sta bekend als een kritische gesprekspartner en positieve inspirator. Ik zie het als mijn rol om blinde vlekken aan te raken, dichte deuren te openen, kansen onder het voetlicht te brengen en ideeën tot acties te brengen. De tijd die we gebruiken gaat van uw strippenkaart af. Er is dus geen gestructureerd plan of traject. U bent aan zet, ik ben er beschikbaar.

zo werkt het

In een vrijblijvende online kennismaking legt u uit wat u zoekt. We bepalen dan of de strippenkaart aansluit op uw vraag. Het werkt als volgt:

  • 1 strip staat voor 1 uur
  • het aantal strippen op de kaart bepaalt u zelf
  • contact kan via een ontmoeting, beeldbellen, e-mail of telefoon
  • de strippenkaart is een jaar geldig
  • kosten: in overleg en afhankelijk van uw situatie

Hier leest u meer over mijn werkwijze als coach.  Voor een online kennismaking bel met 06-22600752 of mail naar petra@mensinbeeld.nl