en: je bent en blijft zelf in de lead

coaching strippenkaartDe coaching strippenkaart is er voor iedereen die een inspirator en klankbord zoekt. Zit je in een fase waar veel gebeurt? Dan kan dan prettig zijn als er iemand met je meeloopt, waar je zo nu en dan een beroep op kunt doen. Iemand die durft door te vragen, daar waar je zelf even vastloopt. Zodat je fris en scherp blijft in denken en handelen.

ik ben beschikbaar, jij neemt het initiatief

Deze coaching strippenkaart is bijvoorbeeld geschikt als je start met een nieuwe baan of onderneming. Of tijdens de aanpak van een persoonlijke hindernis, of in een zoektocht naar nieuw perspectief. We houden het eenvoudig en ontmoeten elkaar alleen als je een vraag hebt. Ik sta bekend als een kritische gesprekspartner en positieve inspirator. Ik zie het als mijn rol om blinde vlekken aan te raken, dichte deuren te openen, kansen onder het voetlicht te brengen en ideeën tot acties te brengen. De tijd die we gebruiken gaat van jouw strippenkaart af. Er is dus geen gestructureerd plan of traject. Jij bent aan zet, ik ben beschikbaar.

zo werkt het

In een vrijblijvende online kennismaking leg je uit wat je zoekt. We bepalen dan of de strippenkaart aansluit op jouw vraag. Het werkt als volgt:

  • 1 strip staat voor 1 uur
  • het aantal strippen op de kaart bepaal je zelf
  • contact kan via een ontmoeting, beeldbellen, e-mail of telefoon
  • de strippenkaart is een jaar geldig
  • kosten: in overleg en afhankelijk van jouw situatie

Voor een online kennismaking bel met 06-22600752 of mail naar petra@mensinbeeld.nl