“veerkrachtige mensen maken het positieve verschil in organisaties”

energie op het werk

energie_op_het_werkOrganisaties met energieke teams hebben aan de juiste knoppen gedraaid. Ze hebben een werkplek gecreerd waar toppers willen zijn. Waar hebben medewerkers in jullie organisatie behoefte aan? Ontdek wat jullie opdracht is én ga aan de slag.

kwalitatief werkdruk onderzoek

Een kwalitatief werkdruk onderzoek toont oorzaken en mogelijke oplossingsrichtingen voor werkdruk en stress. Hierbij werk ik met een aantal vaste gespreksmethodes. De output bestaat uit een analyse en een praktisch plan voor vervolg.

ontwikkeltraject

Het praktische plan voor vervolg is de basis voor het ontwikkeltraject. Ik bouw dit samen met HR en in overleg met de directie. Daardoor organiseren we een gezamenlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We werken met kleine stappen. Het vertrekpunt en de behoefte van de organisatie is bepalend voor de samenstelling en duur van het traject. De speelse benadering maakt de drempel laag en de impact hoog. Het ontwikkeltraject wordt soms verzorgd met Tiemen.

Aanvullend aanbod

HR advies

HR advies

Een organisatie is zo succesvol als de mensen die er werken. Wat is nodig om medewerkers optimaal te laten presteren? Voor plan, project of beleid bied ik verbindend HR advies.

Intervisiebegeleiding

Intervisiebegeleiding

Intervisie helpt groepen bij samen leren. Starten jullie een intervisiegroep? In vier sessies help ik jullie op weg. Zodat jullie genoeg bagage om zelf intervisies te organiseren.

Spiegelgesprek

ongemak

Je worstelt met een vraag in jouw (werkende) leven. Gun het jezelf om dit te onderzoeken. Soms kan één spiegelgesprek al tot frisse inzichten leiden. Jouw vraag staat centraal.