“veerkrachtige organisaties zijn aantrekkelijke werkgevers”

HR advies & HR projecten

HR adviesVerandering is van alle tijden. Reorganisatie, vernieuwing en professionalisering zijn het gevolg. Het HR werkveld ontwikkelt mee. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat werkt. Zo bouw ik mee aan kundige medewerkers die blijven aansluiten bij de organisatiekoers.

interim HR advies

Zoekt u een ervaren interim adviseur met brede kennis van HR? Ik bied vlotte actie en logische denkkracht als de organisatie dit zelf niet kan verzorgen. Daarbij leg ik verbanden tussen managers, medewerker, HR én control. U kunt beschikken over mijn ruim 25 jaar lange ervaring in HR advies en HR projectmanagement en begeleiding. 

HR projecten

Ligt er een vraag om professionalisering van de HR dienstverlening? Ik kan projecten initiëren, begeleiden en uitvoeren die veerkrachtige organisaties bevorderen. Wilt u liever een extern adviseur die het interne projectteam ondersteunt? Ik ben op afroep inzetbaar. U vindt in mij een analytisch en doelgerichte partner.

procesbegeleiding

Verlopen processen in groepen en teams niet optimaal? Wilt u aandacht voor het samenspel tussen medewerkers?  Merkt u dat de stressbeleving onder medewerkers hoog is en wilt u begrijpen wat oorzaken en oplossingsrichtingen zijn? Ik biedt een veilige ruimte om het proces bespreekbaar te maken.

Heeft het team meer nodig? Voor een team ontwikkeltrajecten werk ik samen met teamtrainer Suzanne Mijnheer. Meer weten? Kijk op www.frisseteams.nl

meer informatie

Voor een afspraak belt u met Petra Meijssen via 06 – 22 600 752 of mailt u naar petra@mensinbeeld.nl.